Bohus söker: lokalvårdare inom golvvård/storstädning

Nu har du möjlighet att jobba i en utvecklande och varierande roll på vår specialstädavdelning i Göteborg. Vi erbjuder ett socialt och omväxlande arbete där du får arbeta med specialstädning hos flera av våra kunder runtom i Göteborg. Om du gillar att arbeta praktiskt och med nära kundkontakt så är detta jobb perfekt för dig!

Arbetsbeskrivning

Som en del av vår specialavdelning arbetar du med att hjälpa våra företagskunder med städuppdrag så som främst golvvård men även inom storstädning, flyttstädning och fönsterputs. Arbetsuppgifterna är varierande och utförs hos olika kunder och ofta i team. Då arbetet planeras dag för dag och du arbetar på plats hos våra kunder är en viktig del i tjänsten att kommunicera med både kunder, kollegor och ansvariga. Du måste därför behärska det svenska språket väl i både tal och skrift. Rollen är mycket varierande och du kommer främst att jobba på kvällar och helger men även på dagtid.   

Vi söker dig som är punktlig, stresstålig, van att arbeta både i team och självständigt och trivs som bäst när kunden är nöjd!

Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen:

- Golvvård
- Storstädning
- Flyttstädning
- Sanering
- Fönsterputs

Kvalifikationer för att trivas i denna roll

Du bör ha god erfarenhet av lokalvård och du måste framför allt ha god känsla för service och en flexibel personlighet. B-körkort är ett krav för tjänsten då du tillsammans med dina kollegor tar dig mellan kunder med en företagsbil.

Vidare ser vi att du har:

- God grundfysik
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
- Grundläggande kunskaper i engelska
- B-körkort och god körvana (gärna i Göteborg)

Villkor

Tjänsten är en heltidstjänst med placering i Göteborg, tillträde enligt överenskommelse. Anställningsformen är en provanställning i 6 månader med avsikt att övergå i en tillsvidareanställning. Arbetstiden varierar med arbete på kvällar, helger samt dagtid. Vi startar rekryteringsprocessen i augusti men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om Bohus
Bohus är ett framgångsrikt ägarlett serviceföretag grundat 1986 och med fler än 2 000 nöjda företagskunder har vi ett av Västsveriges starkaste servicekoncept. Verksamheten har genom åren utvecklats från ett enmansföretag till att idag sysselsätta cirka 550 anställda och verka i Göteborg med omnejd samt i Alingsås och Borås. Vi är certifierade inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö (ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001) samt innehar en AAA-rating. Bohus är ett kollektivavtalsbundet företag vilket betyder att våra anställda vet att de har de förmåner och försäkringar som en trygg anställning ska innebära.

Städning är vår oftast anlitade tjänst, men många kunder väljer att utnyttja hela vårt servicepaket. Med våra smidiga serviceavtal kan du nämligen vara säker på att materialförrådet ständigt fylls på, och att kaffemaskinen får regelbunden service – allt medan vi ändå är på plats och städar kontoret. Kontorsmaterialet köper kunderna enkelt och bekvämt via vår välsorterade webbshop. 

Några av våra populära tjänster
- Städning
- Kaffemaskiner
- Frukt
- Växter
- Skrivare
- Vaktmästeritjänster
- Webbshop - allt till kontoret!

 Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.bohus.se

Anställning
Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Omgående
Löneform:
Månadslön
Sysselsättningsgrad:
Heltid 100%
Ort:
Göteborg
Län:
Västra Götalands län
Land:
Sverige
Referensnummer:
2023/24
Kontakt:
Sofi Brandt, 031-3887123
Publicerat:
2023-09-01
Sista ansökningsdag:
2023-10-22

Sök jobbet

Tillbaka till lediga jobb

Bohus personalwebbsida >>

Som medarbetare hos oss har du alltid tillgång till vår personalwebbsida! Genom personalsidan kommunicerar vi ut viktig information till dig som anställd. Du hittar dessutom all möjlig information om det mesta som rör din anställning hos oss. Här finns till exempel ditt schema och instruktioner för både hur du städar samt rengör våra kaffemaskiner. Logga in med ditt bank-ID.

Finns det ingen ledig tjänst som passar dig just nu? Välkommen att skicka en spontanansökan för att börja jobba med oss på Bohus!

Vill du få mail så snart vi har en ledig tjänst inom just det eller de områden du är intresserad av? Börja prenumerera här.