Växter på jobbet 

Med växter på kontoret skapar du en trivsam och grönskande arbetsmiljö för dina medarbetare. Våra experter hjälper dig att hitta växter som förhöjer kontorsmiljön och ser till att de håller sig gröna och fräscha.

Hyr dina kontorsväxter – Enkelt och smidigt!
Hos oss kan du välja att hyra dina växter, ett bekvämt alternativ för företaget som varken vill eller hinner ta hand om dem själva. Våra utbildade växtinredare hjälper er att välja rätt växter och krukor anpassade till era förutsättningar på kontoret och ser till att de sköts på rätt sätt.

Fördelar med växter på kontoret
Inte nog med att de är fantastiskt fina att titta på och att ha runt sig så får de även dig och din personal att må bättre. I ett rum med växter blir inomhusklimatet bättre, luftfuktigheten blir högre och luften känns mer behaglig att andas. Studier som har gjorts har även visat att i ett rum med växter så blir även koncentrationen bättre. 

Förhöj kontorsmiljön ytterligare med fräscha fruktkorgar
Vi löser även dina fruktkorgar till kontoret, med frukt på jobbet får du den där perfekta energiboosten, och inte minst en trevlig färgklick på fikabordet. Du väljer mellan våra fruktkorgar och fruktfat, kan själv anpassa innehållet efter egna önskemål och bestämmer hur ofta frukten ska levereras.

Läs mer om Frukt här >>

Brett urval av växter och krukor
I vårt sortiment av krukor finns det något som passar alla. Krukorna kommer i en mängd storlekar, färger och utföranden. Vi har ett stort utbud av moderna och traditionella växter och vi erbjuder alltid växtgaranti, vilket innebär att vi byter ut växter när de förlorar sitt prydnadsvärde. 

Mosskuddar
Mosskuddar från Nordgröna är tillverkade av 100% renlav. Kuddarna absorberar upp till dubbelt så mycket ljud som branschgenomsnittet för produkter av samma storlek. Renlaven är handplockad med omsorg för naturen och godkänd enligt ISO 9001 och ISO 14001. Naturlig luftrening och fuktindikator, underhållsfria, brandsäkra och snygg inredningsdetalj.

Ta kontakt med oss så ser vi till att hitta bästa lösningen för ert kontor.

Se vårt sortiment av krukor och mosskuddar nedan:


Kontakta oss redan i dag!