Kontorsmaterial – Din servicepartner i Göteborg

Post-it-lappar, häftklamrar och kanske en och annan flaska diskmedel. Kontorsmaterial är något som ständigt behöver fyllas på, så varför inte beställa allt från samma leverantör? Kontakta oss eller kolla in webbshopen och gå igenom vårt sortiment i lugn och ro. 

Brett sortiment av kontorsmaterial
Bohus är en komplett leverantör av kontorsmaterial. Du hittar allt du behöver i vårt stora sortiment som innehåller över 3 000 artiklar. Välj själv om du vill handla via telefon eller via vår webbshop. Vill du diskutera mer specifika behov och lösningar besöker vi gärna er på plats. Kontakta oss för att få personlig rådgivning i er egen kontorsmiljö. 

Fyll på lagret direkt från vår egen Webshop
Hos oss hittar du ett stort utbud av kontorsartiklar till bra priser och alltid med snabba leveranser. I butiken hittar du välkända varumärken och produkter i olika prisklasser och utformningar  

Miniräknare, luftrenare och pappersklämmor
Variationen är stor, men valet blir enkelt när allt är samlat på ett och samma ställe! Vi vill göra det så enkelt som möjligt för våra kunder att fylla på med kontorsmaterial. Därför är vårt mål att skapa ett så brett sortiment som möjligt. Är det något du saknar? Hör av dig till oss – så får vi möjlighet att förbättra vårt utbud och ytterligare bredda vårt sortiment.  

Inloggningsuppgifter till webbshopen 
Kontakta oss, så får du dina inloggningsuppgifter inom kort. 

Vi bryr oss om hela din kontorsmiljö
Du visste väl att Bohus är en fullservice partner när det kommer till kontorsservice? Förutom att fylla på dina kontorsmaterial kan vi även bistå med städning, vaktmästeri eller kontorsmaskiner. Vi har även ett brett utbud av kontorsväxter som vi hyr ut och levererar till ditt kontor. Se hela vårt sortiment här av krukor, växter och ljudabsorberande mosskuddar. Till Växter>>>

Du har väl inte missat vårt verktyg för att beställa toner?

Det är helt unikt. Att beställa toner har aldrig varit enklare. Läs mer här!

Du har väl inte missat vår webbshop?

Vi jobbar ständigt för att utöka sortimentet i vår webbshop! Nu kan vi med glädje presentera ett stort sortiment av kontorsmaterial.

Vill du har mer information eller support?

Tveka inte att kontakta vår kundservice som gärna står till tjänst och hjälper till.