Bohus webbshop - Komplett utbud av kontorsartiklar

Post-it-lappar, häftklamrar och kanske en och annan burk med kakor. Kontorsmaterial och förbrukningsmaterial är något som ständigt behöver fyllas på, så varför inte beställa allt från samma leverantör? Kontakta oss eller kolla in webbshopen och gå igenom vårt sortiment i lugn och ro. 

Brett sortiment
Bohus webbshop har allt du behöver till kontoret. I vårt stora sortiment som innehåller över 5000 artiklar finner du allt från kaffe och fika till kontorsmaterial och toner. Välj själv om du vill handla via telefon eller via vår webbshop. Vill du diskutera mer specifika behov och lösningar besöker vi gärna er på plats. Kontakta oss för att få personlig rådgivning i er egen kontorsmiljö. 

Lätt att använda
Skapa enkelt dina favoritlistor! Få tillgång till personlig service genom vårt fantastiska gäng i kundservice. Det har aldrig varit enklare att beställa toner, Bohus egna tonerverktyg är unikt - testa! 

Inloggningsuppgifter till webbshopen 
Kontakta oss >> så får du dina inloggningsuppgifter inom kort. 

Miniräknare, luftrenare och pappersklämmor

Variationen är stor, men valet blir enkelt när allt är samlat på ett och samma ställe! Vi vill göra det så enkelt som möjligt för våra kunder att fylla på med kontorsmaterial. Därför är vårt mål att skapa ett så brett sortiment som möjligt. Är det något du saknar? Hör av dig till oss – så får vi möjlighet att förbättra vårt utbud och ytterligare bredda vårt sortiment.  

Vi bryr oss om hela din kontorsmiljö
Du visste väl att Bohus är en fullservice partner när det kommer till kontorsservice? Förutom att fylla på dina kontorsmaterial kan vi även bistå med städning, vaktmästeri eller kontorsmaskiner. Vi har även ett brett utbud av kontorsväxter som vi hyr ut och levererar till ditt kontor. Se vårt sortiment här av krukor, växter och ljudabsorberande mosskuddar.
Till Växter >>

Vill du har mer information eller support?

Tveka inte att kontakta vår kundservice som gärna står till tjänst och hjälper till.

Du har väl inte missat vårt verktyg för att beställa toner?

Det är helt unikt. Att beställa toner har aldrig varit enklare. Läs mer här!