Bohus städ

Hos oss på Bohus får du riktigt bra städning till riktigt bra priser. Med två decennier i branschen och över 2000 nöjda företagskunder är det tydligt att vi hittat ett koncept som verkligen fungerar. Välkommen till Bohus Städ - den ledande aktören inom städning av kontor och företag i Göteborg och Västsverige.

Från det lilla kontoret till den stora anläggningen
Bohus städar allt från det lilla kontoret på 200 kvadratmeter till den stora anläggningen på 50 000 kvadratmeter, alltid med samma höga kvalitet och goda service.

Dina önskemål står alltid i fokus, tillsammans hittar vi ett upplägg som passar er. Vår personal följer sedan den överenskomna arbetsbeskrivningen för uppdraget – systematiskt och noggrant.

Tilläggstjänster inom städning
Dags för storstädning? Då kan det vara bra att veta att Bohus även erbjuder olika tilläggstjänster inom städning, inklusive fönsterputsning, golvvård och grovrengöring.

Gå till Specialen >>

Kontorsstädning i Göteborg med känsla för kvalitet
Vi utför allt från städning av det lilla kontoret till städning av större anläggningar i Göteborg och Västsverige. För att du ska få bästa tänkbara service har vi delat in våra städområden i olika distrikt. I varje distrikt finns en distriktschef som ansvarar för kvaliteten. Då kan vi lättare kvalitetssäkra och kontrollera vårt arbete, samtidigt som vi skapar en personlig relation till dig som kund.

En god affär – för plånboken och miljön
Det är oundvikligt att kemikalier kommer till användning vid städning. Desto viktigare att de kemikalier som används är miljömärkta.

På Bohus har vi kommit långt på kvalitets- och miljöområdet och hela 92 procent av vår kemikalieförbrukning är miljömärkt. Dessutom är vi certifierade enligt både ISO 9001 och 14001. Att anlita Bohus är alltså inte bara en god affär rent ekonomiskt utan också för planeten.


Låt oss fylla på kaffemaskinerna!
Städning är vår oftast anlitade tjänst, men många av våra städkunder väljer att utnyttja hela vårt servicepaket. Vi fyller på kaffe i kaffemaskinerna, ser till att kopiatorn har toner – allt när vi ändå är på plats och städar kontoret.

Läs mer om våra Kaffemaskiner >>


 

Kontakta oss redan i dag!

Erbjud mensskydd på er arbetsplats.

Bohus har designat en unik dispenser för mensskydd, anpassad för arbetsplatser och offentliga toaletter. Praktisk, snygg och lätt att underhålla.