Fullservice av Kaffemaskiner i Göteborg

Efter många år i branschen kan vi på Bohus erbjuda ett helhetskoncept som slår det mesta: Uthyrning av de senaste kaffemaskinerna, lokalt rostade bönor och bästa tänkbara service. 

En sak är säker – jobbkaffet är inget man tar lätt på. Vi vet hur kaffemaskinen kan sätta guldkant på dagen, hur en perfekt espresso verkligen kan få koncentrationen att öka. Hos oss hittar du uthyrning av de senaste kaffemaskinerna och kaffeautomaterna, förmånliga priser och givetvis engagerad personal som verkligen kan sin grej – bönor och kaffe, men också teknik, installation och service.

Hyr kaffemaskin till ditt kontor
Från val av kaffemaskin till leverans och installation, vi finns med dig hela vägen. Kontakta oss så hjälper vi ditt företag att hitta rätt maskin för just ert kontor. 
Och vet du vad – färskmjölken levererar vi också. 

Städkunder får service av kaffeautomaten gratis
När vi ändå är på plats och städar hos er passar vi på att fylla på kaffemaskinen med färskt kaffe. Vi tar även hand om servicen av maskinerna så att du alltid ska kunna njuta av en god kopp kaffe av högsta kvalitet. Allt utan extra kostnad.

Läs mer om Bohus >>

Testa Bohus eget kaffe
Fyll din kaffemaskin med lokalt rostade bönor. Tillsammans med kaffeexperter på lokala rosterier har vi tagit fram sorterna Marstrand, Vinga och Brännö – tre noggrant utvalda blandningar bestående av bönor som rostats här i Göteborg. 

Vår bästsäljare Marstrand är ett mörkrost med toner av söt aprikos. Det finns som bryggkaffe, automatkaffe, hela bönor samt som portionsförpackningar för kannbryggning. 
Vinga är kaffet med KRAV- och Fairtrade-märkta bönor, Brännö är valet för dig som önskar en riktigt god espresso.

Stort urval av kaffemaskiner
Nedan får du en överblick över vår mest populära kaffeutrustning. 


 

 

Kontakta oss redan i dag!

Te från Arvid Norsquist - Skandinavisk Twist

Smaker inspirerade av Skandinavien. Det breda sortimentet gör att det finns en smak som passar alla, till varje tillfälle.