Skrivare, kopiatorer och multifunktionsmaskiner för arbetsplatsen

Bohus hjälper dig med hela kedjan inom kontorsmaskiner – det vill säga skrivare, kopiatorer, multifunktionsmaskiner och frankeringsmaskiner. Vi finns med dig hela vägen, från planering av inköp till installation.

Nya och begagnade kontorsmaskiner
Vi erbjuder såväl nya som begagnade skrivare och kopiatorer för alla ändamål. Hos oss har du möjlighet att skräddarsy din egen lösning där du antingen kan välja att hyra eller köpa dina kontorsmaskiner. Och bekymra dig inte för installationen – den tar våra tekniker hand om.

Slipp skrivarkrånglet
När du anlitar Bohus för att leverera och sköta dina kontorsmaskiner ser vi till att allt fungerar som det ska. Vi hjälper dig även med toner, papper och andra förbrukningsartiklar till din skrivare. Skulle tekniken krångla åtgärdar vår personal problemet i ett nafs, oavsett om du köpt kontorsmaskinerna hos oss eller någon annanstans.

Service kan du antingen få löpande eller när behov uppstår, vi servar allt från enmansfirmor med kontor i hemmet till företag, stora som små.

Auktoriserad garanti- och servicepartner
Våra tekniker har lång och bred erfarenhet av kända märken och modeller. Bohus är bland annat auktoriserad garanti- och servicepartner för OKI, Kyocera, Lexmark och Brother. Dessutom utför vi regelbundet service på kontorsmaskiner från HP, Samsung, Ricoh, Nashuatec, Gestetner, Zebra och Intermec.

Har ni verksamhet i andra delar av landet? Tveka inte att kontakta oss, så hjälper vi dig genom våra samarbetspartners.

Slut på toner eller förbrukningsmaterial? 
På Bohusbutiken >> kan du alltid fylla på förråden på egen hand. Vet du inte vad du ska beställa? Inga problem. Ring eller maila oss så hjälper vi dig att hitta rätt.

Smidigt och enkelt – Precis som det ska vara!


Kontakta oss redan i dag!

Du har väl inte missat vår webbshop?

Vi jobbar ständigt för att utöka sortimentet i vår webbshop! Nu kan vi med glädje presentera ett stort sortiment av kontorsmaterial.