Välkommen till Bohus

Över 2000 nöjda företagskunder har redan upptäckt Västsveriges starkaste servicekoncept. Hos oss hittar du alltifrån städtjänster till kontorsmaterial, fruktkorgar och kontorsväxter under ett och samma tak. Vi har ett brett utbud av tjänster inom området kontorsservice som förenklar ditt företags vardag. 

Vårt team består av ca 550 skickliga medarbetare som alla har en sak gemensamt: vi älskar service och brinner för att ge alla företag en effektiv och fungerande arbetsmiljö. Du kan välja att anlita våra tjänster separat eller skräddarsy en kombination som passar er. 

Några av våra populära tjänster:

• Städning
• Uthyrning och service av kaffemaskiner
• Leverans av fruktkorgar
• Uthyrning av växter och krukor
• Kontorsmaskiner
• Vaktmästeritjänster
• Kontorsmaterial

Städning är vår oftast anlitade tjänst, men många kunder väljer att utnyttja hela vårt servicepaket. Med våra smidiga serviceavtal kan du nämligen vara säker på att materialförrådet ständigt fylls på, och att kaffemaskinen får regelbunden service – allt medan vi ändå är på plats och städar kontoret. Kontorsmaterialet köper du enkelt och bekvämt via Bohusbutiken, vår välsorterade webbshop. 

Minska utgifterna – lägg till fler tjänster
Fördelarna med att anlita Bohus är många. Till exempel har du en och samma leverantör av en lång rad servicetjänster, alltid till konkurrenskraftiga priser. Dessutom har du samma kontaktperson och behöver bara hålla reda på en faktura.

Vårt arbetsområde
Vårt huvudsakliga geografiska arbetsområde är Göteborg med omnejd. Vi verkar i Kungälv, Partille och Kungsbacka men har även kunder i Varberg, Borås och Alingsås.

Om du anlitar oss redan idag, varför inte utöka samarbetet?
Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta besparingsmöjligheter och ännu effektivare lösningar.

Vi är kvalitet- och miljöcertifierade 
Som ledande leverantör av servicetjänster i Västsverige är vi självklart certifierade enligt de regler och normer som gäller för ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001. En kund till Bohus ska känna sig trygg med att vi har kontroll i alla led och att vi värnar om kvaliteten, såväl i det interna arbetet som i de produkter och tjänster vi levererar.

 

 

 

 

Kontakta oss redan i dag!

Mosstavla i ram!

Mossa är inte bara en fin inredningsdetalj och dekoration utan absorberar också ljud! Läs om alla fördelar när du inreder med mossa på kontoret!

Vill du bli kund i vår webbshop eller vill komma i kontakt med oss?

Vi på Bohus vill alltid göra allt för att du som kund ska få den bästa hjälpen.