JOBBA HOS OSS

Välkommen till vår sida för framtida medarbetare. Här kan du söka våra lediga tjänster eller skicka in en spontanansökan.

Sök Sommarjobb 2024

Bohus växer ständigt och är alltid på jakt efter duktiga medarbetare som vill vara med och utveckla Västsveriges starkaste servicekoncept. Hos oss hittar du inte bara nöjda kunder och branschens bästa personal utan också trygga anställningar och utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Nöjda medarbetare
På Bohus vet vi att personalen är vår viktigaste resurs och låter våra medarbetare jobba självständigt med kunden i fokus. Vi är stolta över att fler än 140 av våra ca 550 anställda arbetat hos oss i mer än tio år.

Våra arbetsområden
Vi är den ledande aktören inom kontorsstädning i Göteborg och Västsverige och söker alltid serviceinriktade lokalvårdare till våra städdistrikt. Du kan även söka jobb inom våra andra affärsområden, såsom kaffemaskiner och växter, administration – eller varför inte söka någon av våra arbetsledar- eller chefstjänster?

Varmt välkommen med din ansökan!

 
Bohus personalwebbsida >>

Som medarbetare hos oss har du alltid tillgång till vår personalwebbsida! Genom personalsidan kommunicerar vi ut viktig information till dig som anställd. Du hittar dessutom all möjlig information om det mesta som rör din anställning hos oss. Här finns till exempel ditt schema och instruktioner för både hur du städar samt rengör våra kaffemaskiner. Logga in med ditt bank-ID.

Finns det ingen ledig tjänst som passar dig just nu? Välkommen att skicka en spontanansökan för att börja jobba med oss på Bohus!

Vill du få mail så snart vi har en ledig tjänst inom just det eller de områden du är intresserad av? Börja prenumerera här.

Instagram / @bohus.se