Partnerskap


Sponsring – det är mer än bara ett ord för oss. Som en stor arbetsgivare i Västsverige, med ett starkt varumärke inom företagsservice, är det naturligt för Bohus att stötta västsvenska klubbar och lag som delar våra värderingar som framåtanda, stabilitet och ett värdegrundsbaserat arbete.

Idrott för alla
Vårt hjärta klappar för social trygghet. Därför vill vi stötta klubbar som inte bara tar hand om unga talanger utan även ungdomar som söker gemenskap och samhörighet. Klubbarna som vi har valt att sponsra har alla ett starkt ungdomsarbete och bygger sin verksamhet på sunda värderingar, som att inspirera till ett gott ledarskap.

Våra sponsorsamarbeten
Frölunda Indians – ishockey, SHL, herrar
BK Häckens A-lag – fotboll, allsvenskan, herrar
Hovås Billdal – fotboll, division I, damer
BK Heid – handboll, SHE, damer

Frölunda Indians
Vi på Bohus är mycket stolta över att stötta ett av de lag som göteborgarna själva är mest stolta över: Frölunda. För oss representerar klubben kraft och nytänkande – och inte minst Göteborg.

BK Häcken
Att vi valt att sponsra en framgångsrik klubb som Häcken beror främst på två saker: den äkta fotbollsglädjen samt klubbens starka engagemang för – och tro på – ungdomsverksamhet. Liksom Bohus står klubben för mångfald och är på många sätt själva sinnebilden av Hisingen.

BK Heid
Klubben har rönt stora framgångar på både herr- och damsidan och är ett sant föredöme vad gäller ungdomssatsningar. Bohus stödjer klubbens damlag som har spelat i högsta serien sedan 2006.

Kontakta oss redan i dag!

Mosskuddar – som ljudabsorbenter!

Mosskuddar från Nordgröna är tillverkade av 100% renlav. Dem absorberar upp till dubbelt så mycket ljud som branschgenomsnittet för produkter av samma storlek.