Vaktmästeri i Göteborg  

Byta lampor? Sätta upp hyllor? Kanske reparera något? Vi behöver alla hjälp av en händig person då och då. Varje dag, någon gång i veckan eller när behov uppstår – det avgör du. 

Hur ofta är du i behov av en vaktmästare?
Allt fler företag väljer att utnyttja Bohus vaktmästeritjänster i Göteborg med omnejd. Och fördelarna är många. Det kanske kostar för mycket att anställa en vaktmästare, eller så varierar behovet helt enkelt över tid. Service och flexibilitet är två av våra viktigaste hörnstenar, och oavsett hur era rutiner ser ut kan Bohus erbjuda prisvärda lösningar inom vaktmästarservice. 

Överlåt alla praktiska bestyr till Bohus
På kontoret finns det alltid saker som behöver ordnas med och grejer som behöver lösas. Tiden räcker inte till och då är det väl bättre att låta våra vaktmästare på Bohus ta sig an alla tänkbara uppgifter som exempelvis att röja, byta lampor, montera möbler, sätta upp hyllor och reparera det som gått sönder. 

De kan även fylla på kontorsmaterialet och ta hand om posten. 
Avlastning i receptionen? Ärenden som ska springas inför firmafesten? De löser det också. Så kan ni fokusera på det jobbet som ni faktiskt är där för att göra.

Välj mellan våra prisvärda avtal
Låt Bohus vaktmästare ta hand om alla praktiska bestyr på din arbetsplats. Vi har avtal som passar alla, oavsett om du vill ha regelbundna besök av oss eller föredrar att ringa när behov uppstår.

Några populära vaktmästeritjänster
• Monteringshjälp
• Flytthjälp
• Lampbyten
• Möbeljustering
• Bortforsling av skräp
• Påfyllning av kontorsmaterial

Behöver ni andra typer av tilläggstjänster?
Vankas det storstädning, ska företaget flytta eller har olyckan varit framme? Då har vi Specialen – våra tilläggstjänster inom städning som innefattar alla former av grovgrengöring, inklusive golvvård och fönsterputsning. 

Läs mer om Specialen här >>


Kontakta oss redan i dag!