Fruktkorg på jobbet 

Med frukt på kontoret får du den där perfekta energiboosten, och inte minst en trevlig färgklick på fikabordet. 
Visste du att en vuxen person rekommenderas att äta ett halvt kilo frukt och grönt varje dag?
Med färsk frukt på jobbet hjälper du dina medarbetare att hålla sig friska och pigga. För frukt är ju som bekant inte bara gott utan innehåller också en rad viktiga näringsämnen och vitaminer som skyddar mot sjukdomar. 

Fruktkorg efter storlek och säsong
Vi levererar till såväl små som stora företag i hela Göteborg. Innehållet i våra fruktkorgar väljs efter säsong. På så vis garanterar vi att du får frukt som inte bara är god och prisvärd utan också bättre för miljön.

Grönsaker och mjölk
För att göra livet ytterligare lite enklare för våra kunder så kan vi även leverera grönsaker och mjölk direkt till kontoret. Varför inte lite skivad tomat till lunchlådan eller färskmjölk till kaffet? 

Kom igång med din fruktkorg idag
Du väljer mellan våra fruktkorgar och fruktfat, med eller utan godis och vill ni kan ni själva anpassa innehållet efter egna önskemål och bestämmer hur ofta och vilken dag som frukten ska levereras.
Givetvis helt utan bindningstid, förstås.

För att göra kontoret till en ännu trevligare plats
Även om fruktkorgen ger en trevlig och fräsch hemmakänsla så kan man alltid förhöja kontorsmiljön ytterligare. Därför erbjuder vi även uthyrning av växter. Våra utbildade växtskötare hjälper er att välja rätt växter och krukor anpassade till era förutsättningar på kontoret och givetvis behöver ni inte lyfta ett finger utan vi sköter vattning, håller växter och krukor fräscha!

Läs mer om våra kontorsväxter >>

Vårt urval av fruktfat och fruktkorgar
Nedan får du en överblick över våra fruktfat, fruktkorgar, grönsaker och mjölk. 


Kontakta oss redan i dag!

Umgås tillsammans på jobbet!

Hos oss handlar du enkelt och smidigt fika till arbetsplatsen. Se vårt sortiment här!