Bohus söker: Lokalvårdare till extrajobb eftermiddagar i Högsbo

Bohus uppdrag är att på bästa sätt serva våra företagskunder. Detta gör vi i form av allt från städ- och vaktmästeritjänster till uthyrning av kaffemaskiner och fruktleveranser. Vill du hjälpa oss i detta roliga arbete genom att leverera service i form av lokalvård? Läs mer om tjänsten nedan och sök jobb hos oss på Bohus! 

Vi söker dig som vill jobba hos en av våra kunder i Högsbo tre dagar i veckan. Du kommer att jobba med lokalvård hos en väldigt trevlig kund i totalt nio timmar i veckan uppdelat på tre timmar per tillfälle: tisdagar, onsdagar samt torsdagar. Vi söker dig som antingen bor i närheten och kan ta dig smidigt till kunden eller så har du kanske körkort och kan ta dig till vårt huvudkontor i Hisings Backa och låna en Bohusbil till kunden. Har du tillgång till egen bil så kan du eventuellt även få fler timmar i veckan om du önskar. Vi erbjuder såklart alla som kör med egen bil en förmånlig milersättning!

Förutom städning innebär lokalvårdsjobbet också skötsel av kaffemaskiner samt beställning av material. Du ansvarar också för att våra utrymmen hos kund, så som städrum och städvagn, alltid representerar Bohus på bästa sätt.

Egenskaper
För att trivas som lokalvårdare hos oss älskar du service och delar våra värderingar om att vara kostnadsmedveten, respektera varandra, ta ansvar och hjälpa varandra. Du är också flexibel, noggrann och ordningsam, kan strukturera ditt arbete och trivs med att arbeta självständigt. Du har lätt för att anpassa dig till kundernas önskemål och självklart förstår du vikten av att komma i tid och ta ansvar för att dina arbetsuppgifter utförs på bästa sätt.

Krav för den aktuella tjänsten
- Arbete hos företagskund i Högsbo, tisdagar tre timmar, onsdagar tre timmar samt torsdagar tre timmar. 
- Arbetstiden är upplagd på vardagar, tisdag till torsdag, med start från klockan 16.00
- Goda kunskaper i svenska språket – tal och skrift
- Meriterande med vana av yrkesmässig städning eller annat servicearbete
- Meriterande med, men inget krav, körkort B
- Meriterande med, men inget krav, tillgång till egen bil för att kunna ta sig mellan fler kunder

Bohus vill vara en trygg och attraktiv arbetsgivare
Vi har kollektivavtal vilket betyder att du kan känna dig trygg med att du har rätt lön och ersättning för ditt arbete samt de förmåner och försäkringar som en anställning ska innebära. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla anställda och om arbetet kräver att du kör egen bil får du, utöver den skattefria milersättningen, också en extra ersättning per mil.

Som ny på jobbet kommer du att få en introduktion i arbetet hos aktuella kunder men också gå våra internutbildningar. Där får du lära dig om allt från städning och service till hur vi arbetar med kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Allt för att du ska kunna utföra ditt arbete på bästa sätt och känna dig trygg som anställd hos oss.

Lär känna våra medarbetare: klicka här

Vid frågor är du välkommen att kontakta personalassistent Sofi Brandt på e-post sofi.brandt@bohus.se. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka din ansökan!

Kort om Bohus

 • Ägarlett serviceföretag grundat 1986
 • Västsveriges starkaste servicekoncept
 • Över 2 000 nöjda företagskunder
 • Fler än 550 anställda
 • Finns i Göteborg med omnejd samt i Alingsås och Borås
 • Certifierade inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö – ISO 9001, 14001 och 45001
 • Kollektivavtalsbundet företag med de förmåner och försäkringar som en trygg anställning ska innebära.

Några av våra populära tjänster

 • Städning
 • Kaffemaskiner
 • Frukt
 • Växter
 • Skrivare
 • Vaktmästeritjänster
 • Webbshop - allt till kontoret!
 • Entrémattor

 Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.bohus.se

Anställning
Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Omfattning:
Deltid
Tillträde:
Omgående
Löneform:
Månadslön
Sysselsättningsgrad:
Från 9 timmar per vecka
Ort:
Göteborg
Län:
Västra Götalands län
Land:
Sverige
Referensnummer:
2023/16
Kontakt:
Sofi Brandt, 031-3887123
Publicerat:
2023-04-19
Sista ansökningsdag:
2023-06-08

Sök jobbet

Tillbaka till lediga jobb

Bohus personalwebbsida >>

Som medarbetare hos oss har du alltid tillgång till vår personalwebbsida! Genom personalsidan kommunicerar vi ut viktig information till dig som anställd. Du hittar dessutom all möjlig information om det mesta som rör din anställning hos oss. Här finns till exempel ditt schema och instruktioner för både hur du städar samt rengör våra kaffemaskiner. Logga in med ditt bank-ID.

Finns det ingen ledig tjänst som passar dig just nu? Välkommen att skicka en spontanansökan för att börja jobba med oss på Bohus!

Vill du få mail så snart vi har en ledig tjänst inom just det eller de områden du är intresserad av? Börja prenumerera här.