Bohus söker: Servicemedarbetare till vår kaffeavdelning

Bohus är Göteborgsledande inom företagsservice och erbjuder tjänster och lösningar inom kaffe, städning, vaktmästeri, kontorsmaskiner, kontorsmaterial, växter och frukt.

Våra kaffekunder har serviceavtal där Bohus säkerställer att de har rätt kaffe- och vattenmaskiner och garanterar att maskinerna fungerar och alltid levererar gott kaffe. Vår kaffeavdelning besöker regelbundet kunderna och utför förebyggande service och underhåll samt rycker snabbt ut vid akuta driftstopp. Våra servicemedarbetare på plats hos kund sköter det dagliga underhållet av kaffemaskinerna och kaffeavdelningen ansvarar för allt från installationer och reparationer till säkerställande av kvaliteten på kaffet som kommer ur maskinen.

Letar du efter ett varierande och roligt jobb där din servicekänsla och ditt teknikintresse kommer till sin rätt och där du dessutom får njuta av gott kaffe? Då kan detta vara jobbet för dig!

Rollen
Som hygientekniker är ditt viktigaste uppdrag att bidra till att våra kunder är nöjda med Bohus som kaffeleverantör. Arbetet är mycket varierande men målet är alltid det samma – att kunden ska få en god kopp kaffe! I rollen har du ett nära samarbete med både kunder, kollegor och ansvariga på Bohus och blir en viktig del av vår stora serviceorganisation. Du arbetar självständigt med löpande service av våra kaffe- och vattenmaskiner samt stöttar kaffeteamet vid exempelvis installation av nya maskiner. Våra kunder finns i Göteborg med omnejd och tjänsten innebär därför mycket bilkörning – både i centrala Göteborg och våra kranskommuner.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter

- Löpande service och förebyggande underhåll av kaffe- och vattenmaskiner  

- Support vid leverans och installation av kaffe- och vattenmaskiner hos nya och befintliga kunder

- Enklare reparationer av kaffe- och vattenmaskiner – på plats hos kund samt i verkstaden på vårt huvudkontor i Hisings Backa

Kvalifikationer
För att trivas i rollen gillar du självklart kaffe! Vi ser också att du har jobbat med service tidigare och har ett tekniskt intresse. Som person är du händig, arbetsam och positiv. Då det ofta krävs snabba lösningar på plats hos kund måste du också vara flexibel och lösningsinriktad.

Du kommer att ha duktiga kollegor omkring dig som kan lära dig det mesta av yrket. Därför tror vi att det viktigaste är att du brinner för service och är redo att visa vad du kan. Om du som vi, älskar nöjda kunder är detta arbetsplatsen för dig! Tveka därför inte att söka tjänsten och kontakta oss gärna om du vill veta mer om oss eller rollen som hygientekniker.

Krav

- B körkort och god körvana

- Behärskar svenska och engelska – tal och skrift

- God grundfysik

- Grundläggande datorvana

- Erfarenhet av tekniskt arbete är meriterande men inte ett krav

Kaffekollega om jobbet på Bohus kaffeavdelning
”Det bästa med mitt jobb är hur glada våra kunder är när jag snabbt kan vara på plats och kan hjälpa dom – man känner sig verkligen uppskattad! Dessutom är det en perfekt mix av att jobba självständigt och samtidigt vara en del av ett team med mina kollegor på kaffeavdelningen och det stora gänget på Bohus. Jag tycker också om att lära mig nya saker och i det här jobbet finns det alltid möjlighet att utvecklas och lära sig mer!”

Villkor

- Heltid, måndag-fredag

- Utgår från vårt huvudkontor i Hisings Backa

- Tillträde snarast enligt överenskommelse

- Anställningsformen blir en provanställning i 6 månader med avsikt att övergå i en tillsvidareanställning

Om Bohus
Bohus är ett framgångsrikt ägarlett serviceföretag grundat 1986 och med fler än 2 000 nöjda företagskunder har vi ett av Västsveriges starkaste servicekoncept. Verksamheten har genom åren utvecklats från ett enmansföretag till att idag sysselsätta cirka 550 anställda och verka i Göteborg med omnejd samt i Alingsås och Borås. Vi är certifierade inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö (ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001) samt innehar en AAA-rating. Bohus är ett kollektivavtalsbundet företag vilket betyder att våra anställda vet att de har de förmåner och försäkringar som en trygg anställning ska innebära.

Städning är vår oftast anlitade tjänst, men många kunder väljer att utnyttja hela vårt servicepaket. Med våra smidiga serviceavtal kan du nämligen vara säker på att materialförrådet ständigt fylls på, och att kaffemaskinen får regelbunden service – allt medan vi ändå är på plats och städar kontoret. Kontorsmaterialet köper kunderna enkelt och bekvämt via vår välsorterade webbshop. 

Några av våra populära tjänster
- Städning
- Kaffemaskiner
- Frukt
- Växter
- Skrivare
- Vaktmästeritjänster
- Webbshop - allt till kontoret!

 Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.bohus.se

Anställning
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Omgående/enligt överenskommelse
Löneform:
Månadslön
Sysselsättningsgrad:
100%
Ort:
Göteborg
Län:
Västra Götalands län
Land:
Sverige
Referensnummer:
2022/27
Kontakt:
Sofi Brandt, 031-3887123
Publicerat:
2022-11-11
Sista ansökningsdag:
2022-12-11

Sök jobbet

Tillbaka till lediga jobb

Bohus personalwebbsida >>

Som medarbetare hos oss har du alltid tillgång till vår personalwebbsida! Genom personalsidan kommunicerar vi ut viktig information till dig som anställd. Du hittar dessutom all möjlig information om det mesta som rör din anställning hos oss. Här finns till exempel ditt schema och instruktioner för både hur du städar samt rengör våra kaffemaskiner. Logga in med ditt bank-ID.

Finns det ingen ledig tjänst som passar dig just nu? Välkommen att skicka en spontanansökan för att börja jobba med oss på Bohus!

Vill du få mail så snart vi har en ledig tjänst inom just det eller de områden du är intresserad av? Börja prenumerera här.