Bohus söker: lokalvårdare med körkort & bil, Alingsås

Vill du jobba med service och lokalvård i Alingsås?

Vi söker nu en serviceinriktad lokalvårdare till ett av våra städdistrikt som ligger i Alingsås. Vi erbjuder ett socialt och omväxlande arbete där du får arbeta med lokalvård hos flera av våra företagskunder. Om du brinner för att hjälpa kunder och samtidigt jobba praktiskt så är denna tjänst för dig!

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill arbeta med kontorsstädning hos våra företagskunder runtom i Alingsås. Arbetet är mycket varierande och du kommer att ha ansvar för att just dina kunder blir nöjda med vår städtjänst.  I arbetet ingår förutom kontorsstädning även viss rengöring och skötsel av Bohus kaffemaskiner. Då du dagligen kommunicerar med både chef, kunder och ansvariga så bör du behärska det svenska språket väl i både tal och skrift.

Vi söker dig som är punktlig, stresstålig, van att arbeta både i team och självständigt och trivs som bäst när kunden är nöjd!

Arbetstiden är förlagd på dagtid, måndag till fredag med start klockan 06.00. Du kommer att behöva ta dig mellan olika kunder under dagen och vi söker därför dig med B-körkort och tillgång till egen bil.

Du som söker extrajobb på morgonen, kvällar eller helger i Alingsås är också välkommen att söka tjänsten!

Kvalifikationer
Det är en fördel om du tidigare har arbetat med städ eller i ett annat serviceyrke, men det är inte ett krav. Vi tror att du kan vara rätt person för oss om du är noggrann, flexibel och kan kommunicera bra på svenska. Vi söker dig med körkort och tillgång till egen bil då det behövs för att ta sig mellan våra kunder.

För att du ska trivas hos oss tror vi att du tycker om att arbeta med service och drivs av att göra kunder nöjda.

Villkor

Tjänsten är en deltidstjänst på 75% med placering i Alingsås, tillträde enligt överenskommelse. Anställningsformen är en provanställning i 6 månader med avsikt att övergå i en tillsvidareanställning alternativt en timanställning för dig som söker extrajobb. 

Vid frågor är du välkommen att kontakta personalassistent Sofi Brandt på e-post sofi.brandt@bohus.se. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka din ansökan!

Anställning
Anställningsform:
Provanställning
Omfattning:
Deltid
Tillträde:
Omgående
Löneform:
månadslön
Sysselsättningsgrad:
Deltid 75%
Ort:
Alingsås
Län:
Västra Götalands län
Land:
Sverige
Referensnummer:
2021/12
Kontakt:
Sofi Brandt, 031-3887123
Publicerat:
2021-11-05
Sista ansökningsdag:
2021-12-05

Sök jobbet

Tillbaka till lediga jobb