Bohus söker sommarjobbare inom lokalvård med körkort och bil

Nu söker vi dig som är serviceinriktad och vill jobba som sommarvikarie inom lokalvård runt om i Göteborg. Vi har just nu behov av vikarier för flera olika områden i Göteborg och för rätt person kan det finnas en chans till fortsatt anställning efter sommaren. Vi letar efter dig som har körkort och tillgång till egen bil då det kan vara långt att åka mellan kunderna. Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag till fredag, med start 06:00 på morgonen.

För att du ska trivas hos oss tror vi att du tycker om att arbeta med service och drivs av att göra kunder nöjda.

Arbetsuppgifter
Som lokalvårdare på Bohus arbetar du framförallt med kontorsstädning hos olika kunder dagligen. I tjänsten ingår även att göra beställning av förbrukningsmaterial och det ingår ofta rengöring av kaffemaskiner. Du arbetar självständigt och tar ansvar för att arbetet blir utfört med god kvalitet.

Kvalifikationer
Det är en fördel om du tidigare har arbetat med städ eller i ett annat serviceyrke, men det är inte ett krav. Vi tror att du kan vara rätt person för oss om du är noggrann, flexibel och kan kommunicera bra på svenska. Vi söker just nu dig med körkort och tillgång till egen bil då det kan vara långt mellan kunderna.

Villkor
Tjänsten är inledningsvis ett sommarvikariat med varierande antal timmar per vecka. Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag till fredag, med start 06:00 till senast 15.00. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Lön enligt kollektivavtal.

Vid frågor är du välkommen att kontakta personalassistent Sofi Brandt på e-post sofi.brandt@bohus.se. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka din ansökan!

Anställning
Anställningsform:
Visstidsanställning 3-6 månader
Omfattning:
Deltid
Tillträde:
Omgående
Löneform:
Timlön
Sysselsättningsgrad:
Sommarvikariat
Ort:
Göteborg
Län:
Västra Götalands län
Land:
Sverige
Referensnummer:
2021/8
Kontakt:
Publicerat:
2021-05-28
Sista ansökningsdag:
2021-06-28

Sök jobbet

Tillbaka till lediga jobb