Sommarjobba som lokalvårdare på Bohus i Borås/Ulricehamn

Nu söker vi duktiga personer som vill arbeta med lokalvård under sommarperioden till vårt städdistrikt i Borås och Ulricehamn

Vi söker dig som vill ha en deltids- eller heltidstjänst där du arbetar hos olika kunder varje vecka. Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag med start 06:00. Vi kan erbjuda dig både heltid och deltid och du väljer själv om du kan jobba i Borås eller Ulricehamn. Våra tuffaste veckor i sommar är under juli och augusti då många går på semester men det är en fördel om du kan börja jobba redan i juni. Meriterande är om du kan jobba hela sommarperioden samt har körkort och tillgång till bil.

Arbetsuppgifter
Som lokalvårdare på Bohus arbetar du framförallt med kontorsstädning hos olika kunder dagligen. I tjänsten ingår även att göra beställning av förbrukningsmaterial och det kan ingå skötsel av kaffemaskiner. Du arbetar självständigt och tar ansvar för att arbetet blir utfört med god kvalitet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som vill jobba med lokalvård, är flexibel och kan kommunicera på svenska. Att du kan arbeta självständigt och är mån om att göra ett bra jobb är viktigt för att du ska trivas bra hos oss. Det är meriterande om du har erfarenhet från tidigare jobb inom lokalvård eller av annat serviceyrke, men det viktigaste är att du tycker om att arbeta med service och drivs av att  göra kunder nöjda. Vidare ser vi gärna att du har körkort och tillgång till egen bil då det ibland är långt mellan kunderna.

Villkor
Tjänsten är ett sommarvikariat, vi ser gärna att du kan jobba mellan veckorna 25 till 35. Startdatum någon gång under juni. Lön utbetalas enligt kollektivavtal.

Urval kommer att ske löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan! Vid frågor är du välkommen att kontakta mig på sofi.brandt@Bohus.se.

Anställning
Anställningsform:
Visstidsanställning kortare än 3 månader
Omfattning:
Heltid/Deltid
Tillträde:
Till sommaren eller tidigare
Löneform:
Timlön
Sysselsättningsgrad:
Enligt överenskommelse
Ort:
Borås
Län:
Västra Götalands län
Land:
Sverige
Referensnummer:
2021/6
Kontakt:
Publicerat:
2021-04-30
Sista ansökningsdag:
2021-06-30

Sök jobbet

Tillbaka till lediga jobb