Intresseanmälan för sommarjobb på Bohus

Intresseanmälan för sommarjobb på Bohus
Vi söker dig som vill ha ett bra sommarjobb där du får arbeta självständigt och utveckla din servicekänsla på ett företag som hela tiden utvecklas. Vi kommer troligtvis behöva sommarjobbare på både deltid och heltid under hela sommarperioden. Efter sommarvikariatet brukar det finnas goda möjligheter att få fortsatt anställning, både som extra eller på ett fast schema.

Arbetsuppgifter
Som lokalvårdare på Bohus arbetar du framförallt med kontorsstädning hos olika kunder dagligen. I tjänsten ingår även att göra beställning av förbrukningsmaterial och samt veckorengöring av kaffemaskiner. Du arbetar självständigt och tar ansvar för att arbetet blir utfört med god kvalitet. Som sommarvikarie tar du oftast över ett befintligt schema och får både internutbildning och upplärning av ordinarie personal innan du börjar. Du får självklart även lära dig att hantera våra kaffemaskiner.

Vem är du?
Vi tror på personlig lämplighet. Du behöver inte ha erfarenhet för att söka jobbet. Om du kan kommunicera bra på svenska, är noggrann och flexibel kan du vara rätt person för oss. Vi tror att det är en fördel om du tidigare har arbetat inom städbranschen eller har erfarenhet inom ett annat serviceyrke, men det är inte ett krav. Vidare ser vi gärna att du har körkort och tillgång till egen bil då det i flera distrikt är långt mellan kunderna. Det är inget krav för att söka tjänsten men kan vara till fördel eftersom vissa scheman kräver det.

Villkor
För att få sommarjobba hos oss måste du ha fyllt eller fylla 16 år under år 2021. Som sommarjobbare kan du arbeta både deltid och heltid. Viktigaste månaderna för oss är juli och augusti då många går på semester, men det kan också finnas chans till att börja redan i juni. Arbetstiderna är mellan 06:00-15:00 vid heltidsarbete, och arbetar man deltid börjar man 06:00 men slutar tidigare. Lön utbetalas enligt kollektivavtal.

Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan! Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta oss på mail: sofi.brandt@bohus.se.

Anställning
Anställningsform:
Sommarjobb/Säsongsanställning
Omfattning:
Heltid/Deltid
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Löneform:
Timlön
Sysselsättningsgrad:
Enligt överenskommelse
Ort:
Göteborg
Län:
Västra Götalands län
Land:
Sverige
Referensnummer:
2021/4
Kontakt:
Sofi Brandt,
Publicerat:
2021-04-08
Sista ansökningsdag:
2021-06-30

Sök jobbet

Tillbaka till lediga jobb