Assisterande arbetsledare sökes till Bohus i Borås

Beskrivning
På Bohus har vi 17 olika städdistrikt i Göteborg med omnejd, i Alingsås samt i Borås och Sjuhäradsregionen. Varje distrikt drivs av en distriktschef och en assistent som fungerar som distriktschefens ”högra hand”, och nu söker vi en assistent till vårt städdistrikt i Borås. På distriktet arbetar cirka 20 duktiga lokalvårdare som dagligen utför kontorsstäd hos våra kunder i området. En del av arbetet kommer även att utgå från vårt kontor i Borås. I denna roll får du utveckla ditt ledarskap och din servicekänsla i ett företag som hela tiden växer, och dessutom får du givetvis internutbildning och en god introduktion hos oss på Bohus!

Arbetsuppgifter
Som assisterande arbetsledare säkerställer du tillsammans med distriktschefen att den dagliga driften på lokalvårdsdistriktet fungerar. Genom kontakt med personal och kunder ser du till att standarden på kvalitet och service efterlevs genom att introducera och följa upp både befintlig och nyanställd personal. Du ansvarar också för beställningar och administration av material och nycklar. Du hoppar själv in och täcker upp vid frånvaro på distriktet och hjälper till där det behövs. I den här rollen får du utveckla ditt bemötande mot både kunder och personal med stora möjligheter att påverka utvecklingen av distriktet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har några års erfarenhet av lokalvård, och gärna tidigare erfarenhet av att leda en grupp. Då du kommer vara en förebild för personalen ute på distriktet är det viktigt att du älskar service och är ansvarstagande. Vidare ställer arbetet krav på såväl noggrannhet som effektivitet, samt att du är lyhörd för kundernas behov. Som person är du flexibel och kan arbeta både självständigt och i grupp. Då bilkörning är en del av det dagliga arbetet måste du ha B-körkort för att söka tjänsten.

- B-körkort
- Tidigare erfarenhet av lokalvård
- Goda kunskaper i svenska – både i tal och skrift
- Serviceinriktad, effektiv och noggrann
- Flexibel, kan arbeta både självständigt och i grupp

Villkor
Tjänsten är en heltidstjänst på 40 timmar i veckan, måndag till fredag 06.00-15.00. Anställningen är en sex månaders provanställning med avsikt att övergå i en tillsvidareanställning.

Vi kommer att göra urval löpande så tveka inte på att söka tjänsten redan nu. Kontakta mig gärna vid frågor på telefonnummer 031-388 71 23/e-post malin.rossen@bohus.se.

Anställning
Anställningsform:
Provanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Löneform:
Månadslön
Sysselsättningsgrad:
100%
Ort:
Borås
Län:
Västra Götalands län
Land:
Sverige
Referensnummer:
2020/2
Kontakt:
Publicerat:
2020-01-24
Sista ansökningsdag:
2020-02-24

Sök jobbet

Tillbaka till lediga jobb