Växtskötare till Bohus växtavdelning

Vill du arbeta med skötsel, plantering och beskärning av växter i kontorsmiljö? Är du serviceinriktad och tycker om att arbeta praktiskt? Nu söker vi dig som vill skaffa erfarenhet inom växtskötsel.

Arbetsuppgifter
Som växtskötare på Bohus arbetar du främst med skötsel av inomhusväxter hos våra kunder. I dagsläget har vi över 4000 växter ute hos våra kunder och du kommer att ha ansvar för ett eget område med kunder som du schemalägger och genomför service hos. Du är också med och planterar samt levererar växter till nya kunder och får då vara med och inreda kontor med våra stilrena krukor och växter. Vi arbetar även med utomhusplanteringar för våra kunder och då är du med och planterar säsongens växter i fina arrangemang.

Kvalifikationer
Vi tror att du brinner för service och alltid sätter kundens önskemål i första rummet. Du har ett genuint intresse för växter samt kunskap om skötsel och plantering. Du är inte rädd för att ta i och är van vid att arbeta självständigt. Som person är du flexibel, lösningsorienterad och arbetsam. Du använder en av våra bilar för att ta dig runt mellan kunderna varför tjänsten kräver att du har körkort och gärna god körvana.

Vidare ser vi att du som söker har:

• Utbildning eller arbetserfarenhet inom trädgård, växtskötsel eller florist
• Arbetslivserfarenhet från servicebranschen
• Goda kunskaper i svenska – tal och skrift

Du kommer att ha duktiga kollegor som kan lära dig det mesta av yrket så sök om du tycker att tjänsten verkar intressant. Till den här rollen tror vi att det viktigaste är att du är rätt person och att du har rätt inställning till jobbet.

Villkor
Tjänsten är ett vikariat med start i mars till och med slutet av augusti, 40 timmar i veckan, dagtid måndag till fredag. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Anställning
Anställningsform:
Visstidsanställning 3-6 månader
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Mars 2020
Löneform:
Månadslön
Sysselsättningsgrad:
100%
Ort:
Göteborg
Län:
Västra Götalands län
Land:
Sverige
Referensnummer:
2020/1
Kontakt:
Publicerat:
2020-01-10
Sista ansökningsdag:
2020-02-10

Sök jobbet

Tillbaka till lediga jobb