Serviceinriktad kaffetekniker sökes till Göteborgs bästa serviceleverantör!

Nu söker vi en kaffetekniker som vill vara med och utveckla Bohus kaffeavdelning. Som kaffetekniker är din viktigaste arbetsuppgift att bidra till att våra kunder är nöjda med Bohus som kaffeleverantör. Med din kompetens och ditt serviceinriktade sätt ser du till att kunderna är glada och alltid har en god kopp kaffe i handen!

Vi tror att detta är en möjlighet för dig som vill hitta ett roligt servicejobb där du får lära dig om service, maskiner och kaffe. Om du tycker att det låter spännande kan detta vara rätt tjänst för dig.


Arbetsuppgifter

Som tekniker har du varierande arbetsuppgifter med målet att kunden alltid ska kunna få en god kopp kaffe. I jobbet arbetar du självständigt och planerar din dag efter inkommande ärenden och inbokade installationer. Tjänsten innebär mycket bilkörning och kundkontakt. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är att:

  • Reparera kaffemaskiner vid fel
  • Göra smakinställningar hos kunder
  • Installera och serva maskiner hos nya och befintliga kunder


Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har ett intresse för kaffe och att du har jobbat med service tidigare. Som person är du flexibel, arbetsam och positiv. Då det ibland krävs snabba lösningar på plats ser vi att du är händig och initiativtagande. Till den här rollen tror vi att det viktigaste är att du är rätt person med rätt inställning till jobbet. Du kommer att ha duktiga kollegor omkring dig som kan lära dig det mesta av yrket, så sök om du tycker att tjänsten verkar intressant. Om du brinner för att göra kunder nöjda är detta arbetsplatsen för dig!


Vidare ser vi att du:

  • Har körkort och god körvana
  • Behärskar både svenska och engelska - i tal och skrift
  • Har god grundfysik
  • Har goda datorkunskaper


Om tjänsten

Tjänsten är ett vikariat med goda möjligheter till förlängning. I jobbet kör du en Bohusbil som du även kan använda privat. Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka din ansökan direkt!

 

Anställning
Anställningsform:
Visstidsanställning längre än 6 månader
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Löneform:
Månadslön
Sysselsättningsgrad:
40 tim./v.
Ort:
Göteborg
Län:
Västra Götalands län
Land:
Sverige
Referensnummer:
2019/27
Kontakt:
Malin Rossen, 031-3887123
Publicerat:
2019-10-07
Sista ansökningsdag:
2019-10-28

Sök jobbet

Tillbaka till lediga jobb