Sommarjobba som lokalvårdare på Bohus i Vänersborg/Trollhättan/Uddevalla

Nu söker vi duktiga personer som vill arbeta med lokalvård under sommarperioden till vårat Trestadsdistrikt som innefattar Uddevalla, Trollhättan, Vänersborg.

Nu söker vi dig som vill ha ett bra sommarjobb där du får arbeta självständigt och utveckla din servicekänsla på ett bolag som hela tiden växer och utvecklas!
Vi behöver sommarjobbare på både deltid och heltid och under hela sommarperioden.

Arbetsuppgifter
Som lokalvårdare på Bohus arbetar du framförallt med kontorsstädning hos olika kunder dagligen. I tjänsten ingår även att göra beställning av förbrukningsmaterial och det ingår ofta veckorengöring av kaffemaskiner.
Du arbetar självständigt och tar ansvar för att arbetet blir utfört med god kvalité. Som sommarvikarie tar du oftast över ett befintligt schema och får både internutbildning och gå bredvid befintlig personal innan du börjar. Du får självklart även lära dig hantera våra kaffemaskiner.

Vem är du?
Vi tror på personlig lämplighet. Du behöver inte ha erfarenhet för att söka jobbet. Om du kan kommunicera bra på svenska, är noggrann och flexibel kan du vara rätt person för oss. Vi tror att det är en fördel om du tidigare har arbetat inom städbranschen eller har erfarenhet av jobb inom ett annat serviceyrke men detta är inte ett krav.
Vi ser gärna att du har körkort och tillgång till egen bil då det i flera distrikt är långt mellan kunder.
För att du ska trivas hos oss tror vi att du tycker om att arbeta med service och vill bidra till att våra kunder blir nöjda. Du trivs med att ha ansvar, arbeta självständigt och göra allt för att kunderna ska få bästa möjliga hjälp.

Villkor
Som sommarjobbare kan du arbeta både deltid och heltid under sommarperioden. Viktigaste månaderna för oss är juli och augusti, då många går på semester. Starttiden är alltid 06.00. Lön betalas enligt kollektivavtal.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka din ansökan direkt! Tveka inte att kontakta oss på sofi.brandt@bohus.se/031-3887123.

Anställning
Anställningsform:
Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning:
Deltid
Tillträde:
Juni
Löneform:
Månadslön
Sysselsättningsgrad:
30 tim./ v.
Ort:
Vänersborg/Trollhättan/Uddevalla
Län:
Västra Götalands län
Land:
Sverige
Referensnummer:
2019/5
Kontakt:
Sofi Brandt, 031-3887123
Publicerat:
2019-02-28
Sista ansökningsdag:
2019-06-30

Sök jobbet

Tillbaka till lediga jobb