Bohus söker: lokalvårdare med körkort - hemstäd, Alingsås

Beskrivning
Nu söker vi en duktig lokalvårdare för en heltidstjänst på vårt distrikt i Alingsås. Tjänsten kommer främst innefatta hemstäd runt om i Alingsås hos våra fasta kunder. I tjänsten kör du en av våra bilar för att ta dig runt till de olika uppdragen tillsammans med en kollega. Jobbet är varierande där ingen dag är den andra lik. Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag, start 06.00 till 15.00.

Arbetsuppgifter
Du kommer framförallt att arbeta med hemstädning hos ett par olika kunder varje vecka. Vid behov hjälper du också till på andra uppdrag på distriktet. Du arbetar tillsammans med en kollega och ni tar båda ansvar för att arbetet ute hos kund blir utfört med god kvalité. För att lyckas tror vi att du är noggrann, bra på att samarbeta och gillar att arbeta i ett högt tempo. 

Kvalifikationer
Vi tror att du som söker har viss erfarenhet av städbranschen sedan innan, gärna med hemstäd, alternativt erfarenhet av jobb inom ett annat serviceyrke. Du kan kommunicera bra på svenska och är flexibel. Att du kan samarbeta med andra och är mån om att göra ett bra jobb är viktigt för att du ska trivas hos oss. Du tycker om att arbeta med service och drivs av att göra kunder nöjda!

För tillfället söker vi dig med körkort, detta är ett krav eftersom jobbet kräver att du använder en av våra bilar för att ta dig till våra kunder.

Villkor
Tjänsten är en heltidstjänst på 40 timmar i veckan. Du utgår från Bohus kontor i Alingsås, start 06.00. Anställningen är en 6 månaders provanställning med avsikt att övergå i en tillsvidareanställning.

Anställning
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Omgående
Löneform:
Månadslön
Sysselsättningsgrad:
40 tim./ v.
Ort:
Alingsås
Län:
Västra Götalands län
Land:
Sverige
Referensnummer:
2021/14
Kontakt:
Sofi Brandt, 031-3887123
Publicerat:
2021-11-16
Sista ansökningsdag:
2021-12-16

Sök jobbet

Tillbaka till lediga jobb