Bohus söker lokalvårdare inom storstädning

Nu har du möjlighet att jobba i en utvecklande och varierande roll på vår specialstädavdelning i Göteborg. Vi erbjuder ett socialt och omväxlande arbete där du får arbeta med lokalvård hos flera av våra kunder runtom i Göteborg. Om du gillar att arbeta praktiskt och med nära kundkontakt så är detta jobb perfekt för dig!

Arbetsbeskrivning

Som en del av vår specialavdelning arbetar du med att hjälpa våra företagskunder med städuppdrag så som storstädning, flyttstädning och fönsterputs. Arbetsuppgifterna är varierande och utförs dagligen hos olika kunder och ofta i team. Då arbetet planeras dag för dag och du arbetar på plats hos våra kunder är en viktig del i tjänsten att kommunicera med både kunder, kollegor och ansvariga. Du måste därför behärska det svenska språket väl i både tal och skrift. Rollen är mycket varierande och du kommer främst att jobba på dagtid måndag till fredag men det kan, efter överenskommelse, även förekomma både kvälls- och helgjobb.  

Vi söker dig som är punktlig, stresstålig, van att arbeta både i team och självständigt och trivs som bäst när kunden är nöjd!

Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen:

  • Storstädning
  • Flyttstädning
  • Sanering
  • Fönsterputs

Kvalifikationer för att trivas i denna roll

Du bör ha god erfarenhet av lokalvård och du måste framför allt ha god känsla för service och en flexibel personlighet. B-körkort är ett krav för tjänsten då du tillsammans med dina kollegor tar dig mellan kunder med en företagsbil.

Vidare ser vi att du har:

  • God grundfysik
  • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
  • Grundläggande kunskaper i engelska
  • B-körkort och god körvana (gärna i Göteborg)

Villkor

Tjänsten är en heltidstjänst med placering i Göteborg, tillträde enligt överenskommelse. Anställningsformen är en provanställning i 6 månader med avsikt att övergå i en tillsvidareanställning. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Anställning
Anställningsform:
Provanställning
Omfattning:
Deltid
Tillträde:
Omgående
Löneform:
Månadslön
Sysselsättningsgrad:
Heltid 100%
Ort:
Göteborg
Län:
Västra Götalands län
Land:
Sverige
Referensnummer:
2021/11
Kontakt:
Sofi Brandt, 031-3887123
Publicerat:
2021-09-21
Sista ansökningsdag:
2021-11-30

Sök jobbet

Tillbaka till lediga jobb