Serviceinriktad lokalvårdare med körkort och bil till Bohus i Alingsås!

Vill du ha ett varierande arbete inom lokalvård och samtidigt jobba med service? Nu söker vi en duktig lokalvårdare med körkort och bil till vårt distrikt i Alingsås!

Beskrivning av tjänsten
Vi söker en duktig lokalvårdare som vill jobba på ett städschema med fasta kunder runt om i Alingsås. Tjänsten är på heltid, 40 timmar i veckan. Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag till fredag, mellan 06:00-15:00.

Arbetsuppgifter
Som lokalvårdare på Bohus arbetar du framförallt med kontorsstädning hos olika kunder. Du kommer att ha ett schema med ett antal olika kunder. I tjänsten ingår även att göra beställning av förbrukningsmaterial och det kan ingå veckorengöring av kaffemaskiner. Du arbetar självständigt och tar ansvar för att arbetet blir utfört med god kvalitet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som vill jobba med lokalvård och har körkort och tillgång till egen bil. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet inom lokalvård eller annat serviceyrke. Du kan kommunicera bra på svenska och är flexibel. Att du kan arbeta självständigt och är mån om att göra ett bra jobb är viktigt för att du ska trivas bra hos oss. Du tycker såklart om att arbeta med service och drivs av att göra kunder nöjda.

Villkor
Tjänsten är en provanställning på heltid, 40 timmar i veckan, som har för avsikt att övergå i en tillsvidareanställning. Urvalet kommer att ske löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan direkt! Vid frågor är du välkommen att kontakta Malin på 031-388 71 23/malin.rossen@bohus.se.

Anställning
Anställningsform:
Provanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Löneform:
Månadslön
Sysselsättningsgrad:
100%
Ort:
Göteborg
Län:
Västra Götalands län
Land:
Sverige
Referensnummer:
2019/33
Kontakt:
Publicerat:
2019-11-07
Sista ansökningsdag:
2019-12-07

Sök jobbet

Tillbaka till lediga jobb