Bohus söker regionchef

Bohus är ett stabilt bolag präglat av en stark företagskultur med nöjda och engagerade medarbetare. Hos oss är kunden alltid i fokus och siktet inställt på fortsatt utveckling och tillväxt. Grunden i vårt framgångsrika koncept är våra dagliga service- och lokalvårdsleveranser. Dessa utförs till största del av våra duktiga medarbetare organiserade under tre regioner. Som regionchef har du övergripande ansvar för organisation, ekonomi, personal och kunder på en region och lokalvård står för cirka 60 % av regionens omsättning. Du är närmsta chef för 5-8 distriktschefer som vardera leder cirka 25 medarbetare och ansvarar för 100-150 kunder.

Medarbetarna utgör navet i Bohus alla serviceleveranser och deras dagliga insatser och höga servicenivå är en förutsättning för framgång. Att leda och utveckla distriktscheferna i det dagliga arbetet är därför en av de viktigaste delarna i uppdraget som regionchef. Du stöttar cheferna aktivt i allt från personalärenden och merförsäljning till upphandling och avtalsskrivning men jobbar också självständigt med nyförsäljning och utveckling av befintliga kunder.

Tillsammans med VD och övriga region- och områdeschefer ingår du i styrgruppen för Bohus. Som regionchef har du ansvar för resultat, fortsatt god lönsamhet och regionens utveckling av områdena sälj, kund, ekonomi och personal. Du ansvarar också för samordning mellan distrikten, för kort- och långsiktig personalplanering samt för att företagets rutiner gällande kvalitet, miljö och arbetsmiljö efterlevs.

Som person är du prestigelös, trygg i dig själv, ordningsam och strukturerad med stort kundfokus och servicekänsla. I den dagliga verksamheten är du drivande och lösningsinriktad och trivs med en blandning av såväl operativt som strategiskt arbete. Du leder och utvecklar dina medarbetare genom konstruktiv feedback och har lätt för att skapa förtroende, samhörighet och ansvarskänsla i din personalgrupp.

Med social förmåga, driv och ihärdighet får du saker gjorda och säkerställer en hög servicenivå för våra kunder. I gengäld blir du som regionchef hos oss en nyckelspelare i vår växande organisation och får chansen att leda och utveckla våra engagerade och motiverade medarbetare. Du erbjuds ett självständigt arbete med stora möjligheter att påverka din och dina medarbetares vardag.

För att lyckas och trivas i detta omväxlande arbete har du:
• Vana av personalansvar inom service-/ tjänstesektorn
• Bred arbetslivserfarenhet, gärna i mångkulturell miljö
• Eftergymnasial utbildning, gärna inom ekonomi och/eller HR
• God datorvana – MS Office och affärssystem
• Mycket god svenska i tal och skrift samt goda engelskkunskaper
• B-körkort

Vi ser också gärna att du har erfarenheter inom:
• Resultatuppföljning och lönerapportering
• Förhandling
• Försäljning

Anställning
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Löneform:
Månadslön
Sysselsättningsgrad:
100%
Ort:
Göteborg
Län:
Västra Götalands län
Land:
Sverige
Referensnummer:
2019/32
Kontakt:
Publicerat:
2019-11-15
Sista ansökningsdag:
2019-12-15

Sök jobbet

Tillbaka till lediga jobb