Distriktschef inom lokalvård sökes till Bohus i Alingsås

Bohus har 17 olika städdistrikt med cirka 25-30 medarbetare och mellan 100-150 kunder per distrikt. Nu söker vi en engagerad och driven distriktschef till vårt distrikt i Alingsås. Våra distrikt är fördelade på tre regioner med varsin regionchef och som distriktschef ansvarar du för allt som rör den dagliga driften. Du har stor möjlighet att påverka ditt dagliga arbete och tillsammans med en assisterande arbetsledare driver ni distriktet och säkerställer att både kunder och personal är nöjda med Bohus!

Arbetsuppgifter
Arbetet som distriktschef är mycket varierande och du har huvudansvar för distriktets lönsamhet, schemaläggning samt daglig bemanning hos distriktets kunder. Vidare är en viktig del av jobbet att bygga och bibehålla goda relationer med både medarbetare och kunder samt säkerställa bästa möjliga service och kvalitet i Bohus leveranser. När det behövs tvekar du inte att själv vara ute i driften och hjälpa personalen på plats hos kunderna. Tillsammans med regionchefen arbetar du även med merförsäljning och utveckling av de befintliga kunderna.

Andra förekommande arbetsuppgifter:

 • Introduktion av nyanställda
 • Genomförande av medarbetarsamtal
 • Inköp för den löpande driften
 • Lönearbete
 • Fakturering

Tjänsten utgår från vårt kontor i Alingsås där du har närheten till både personal och kunder. Våra stödfunktioner, så som HR, ekonomi och sälj finns på vårt huvudkontor i Hisings Backa.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är flexibel, har en genuin servicekänsla, är organiserad och gillar ett bitvis högt arbetstempo. Du är van vid att arbetsleda personal och tycker om att arbeta i en miljö där problemlösning är en naturlig del av din vardag. Innan du börjar på distriktet har du möjlighet att läras upp av rutinerade distriktschefer för att komma in i rollen på bästa sätt. Det viktigaste är att du brinner för service och vill utvecklas inom ledarskap!

Vidare ser vi att du har:

 • Gymnasiekompetens                                            
 • Vana av arbetsledning inom servicesektorn
 • Goda kunskaper i svenska – tal och skrift                                                     
 • Branschvana - städkunskaper                                                                  
 • Datorvana – MS Office
 • B-körkort

Villkor
Du utgår från vårt kontor på Tomasgårdsvägen i Alingsås och ansvarar för våra kunder i området. Arbetstiden är förlagd mellan 06.00-15.00. Tjänsten är en provanställning med avsikt att övergå i en tillsvidareanställning. Tillträde önskas så snart som möjligt eller efter överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande så skicka din ansökan direkt! Vid frågor är du välkommen att kontakta Malin på e-post malin.rossen@bohus.se eller telefonnummer 031-388 71 23.

Anställning
Anställningsform:
Provanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Omgående eller efter överenskommelse
Löneform:
Månadslön
Sysselsättningsgrad:
100%
Ort:
Alingsås
Län:
Västra Götalands län
Land:
Sverige
Referensnummer:
2019/26
Kontakt:
Malin Rossen, 031-388 71 23
Publicerat:
2019-09-16
Sista ansökningsdag:
2019-10-23

Sök jobbet

Tillbaka till lediga jobb