Jobba som Distriktschef hos Göteborgs bästa städ- och serviceleverantör!

Göteborgs bästa städ- och serviceleverantör söker en ny distriktschef!

Bohus har 18 städdistrikt med cirka 25-30 medarbetare och mellan 100-150 kunder per distrikt. Nu söker vi en engagerad och driven distriktschef till ett av våra distrikt mitt i centrala Göteborg. Våra distrikt är fördelade på tre regioner och som distriktschef ansvarar du för allt som rör den dagliga driften och rapporterar till regionchefen. Du har stor möjlighet att påverka ditt dagliga arbete och tillsammans med en erfaren assisterande arbetsledare driver ni distriktet och säkerställer att både kunder och personal är nöjda med Bohus!

Arbetsuppgifter

Arbetet som distriktschef är mycket varierande och du har huvudansvar för distriktets lönsamhet, schemaläggning samt daglig bemanning hos distriktets kunder. Vidare är en viktig del av jobbet att bygga och bibehålla goda relationer med både medarbetare och kunder samt säkerställa bästa möjliga service och kvalitet i Bohus leveranser. När det behövs tvekar du inte att själv vara ute i driften och hjälpa personalen på plats hos kunderna och tillsammans med regionchefen arbetar du med merförsäljning och utveckling av de befintliga kunderna.

Andra förekommande arbetsuppgifter:

• Introduktion av nyanställda
• Genomförande av medarbetarsamtal
• Inköp för den löpande driften
• Lönearbete
• Fakturering

Tjänsten utgår från vårt kontor i centrala Göteborg där du har närheten till både personal och kunder. Våra stödfunktioner, så som HR, ekonomi och sälj, finns också nära dig på vårt huvudkontor i Hisings Backa.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är flexibel, har en genuin servicekänsla, är organiserad och gillar ett bitvis högt arbetstempo. Du är van vid att arbetsleda personal och tycker om att arbeta i en miljö där problemlösning är en naturlig del av din vardag.

Vidare ser vi att du har:

• Gymnasiekompetens                                                 
• Vana av arbetsledning inom servicesektorn
• Goda kunskaper i svenska – tal och skrift                                                      
• Branschvana - städkunskaper                                                                   
• Datorvana – MS Office
• B-körkort

Villkor

Du utgår från vårt kontor i centrala Göteborg på Vallgatan 15 och ansvarar för ett geografiskt begränsat distrikt inom Göteborg. Arbetstiden är 06.00 - 15.00. Tjänsten är en provanställning med avsikt att övergå i en tillsvidareanställning. Tillträde önskas under våren eller enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande så skicka din ansökan direkt! Tveka inte att kontakta oss för mer information på sofi.brandt@bohus.se eller på 031-388 71 23.

Anställning
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde efter överenskomelse.
Löneform:
Månadslön
Sysselsättningsgrad:
40 tim./v.
Ort:
Göteborg
Län:
Västra Götalands län
Land:
Sverige
Referensnummer:
2019/7
Kontakt:
Sofi Brandt, 031-3887123
Publicerat:
2019-03-07
Sista ansökningsdag:
2019-04-07

Sök jobbet

Tillbaka till lediga jobb