Serviceinriktad lokalvårdare sökes till Bohus i Alingsås!

Vill du ha ett varierande arbete inom lokalvård och samtidigt jobba med service? Nu söker vi fler lokalvårdare till vårt distrikt i Alingsås!

Beskrivning av tjänsten
Just nu söker vi dig som är riktigt bra på lokalvård och som älskar att arbeta med service. Vi söker en lokalvårdare som vill jobba på ett städschema med fasta kunder runt om i Alingsås. Vi söker dig som vill jobba antingen deltid och heltid. Arbetstiden är förlagd dagtid måndag - fredag, heltid 06.00-15.00 och deltid kan variera med antingen morgonkunder eller kvällskunder.

Arbetsuppgifter
Som lokalvårdare på Bohus arbetar du framförallt med kontorsstädning hos olika kunder dagligen. Du kommer att ha en schema att följa, så att du vet vilka kunder du har varje vecka. I tjänsten ingår även att göra beställning av förbrukningsmaterial och det kan ingå veckorengöring av kaffemaskiner. Du arbetar självständigt och tar ansvar för att arbetet blir utfört med god kvalité.

Kvalifikationer
Vi söker dig som vill jobba med lokalvård, meriterande är om du har erfarenhet från tidigare jobb inom lokalvård eller erfarenhet av jobb inom ett annat serviceyrke. Du kan kommunicera bra på svenska och är flexibel. Att du kan arbeta självständigt och är mån om att göra ett bra jobb är viktigt för att du ska trivas bra hos oss. Du tycker såklart om att arbeta med service och drivs av att göra kunder nöjda!

Villkor
Tjänsten är på heltid, 40 timmar per vecka, alternativt på deltid, provanställning i 6 månader och med en chans till fast anställning. Startdatum är så snart som möjligt och urvalet kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan direkt! Vid frågor vänligen kontakta Sofi på 031-3887123 eller på sofi.brandt@Bohus.se

Anställning
Anställningsform:
Provanställning
Omfattning:
Heltid/Deltid
Tillträde:
Omgående
Löneform:
Månadslön
Sysselsättningsgrad:
Heltid/deltid, 30-100 %
Ort:
Alingsås
Län:
Västra Götalands län
Land:
Sverige
Referensnummer:
2019/1
Kontakt:
Sofi Brandt, 031-3887123
Publicerat:
2019-01-18
Sista ansökningsdag:
2019-02-18

Sök jobbet

Tillbaka till lediga jobb