Vi söker lärarstudenter till vårt språkcafé på Bohus!

Extrajobb? Vi söker lärarstudenter till vårt språkcafé!

Vill du hjälpa oss att utveckla våra duktiga medarbetare och samtidigt få både pedagogisk erfarenhet och chansen att knyta kontakter på ett av Göteborgs bästa serviceföretag? Bohus har idag 600 medarbetare varav cirka 500 anställda arbetar inom lokalvård. Vår personal har daglig kontakt med kunder och kommunikationen mellan personal och kund är otroligt viktig. Våra medarbetare kommer från världens alla hörn och många av dom vill gärna utveckla sina svenskkunskaper. Därför planerar Bohus att starta ett språkcafé! Vi vill erbjuda tillfällen där man tillsammans kan öva sin svenska och knyta kontakter med både kollegor och pedagoger.

Upplägg, tider och omfattning på satsningen diskuterar vi gärna med dig som är intresserad men så här skulle det kunna se ut:

När?
En dag i veckan under 10 veckor, klockan 16.00-18.00 – kan delas upp på flera pedagoger.

Var?
I vår nyrenoverade utbildningslokal på vårt huvudkontor i Hisings Backa – bussen stannar utanför 😊

Hur?
Bestäms gärna helt av dig! Vi tänker oss dock grupper om cirka 10-15 medarbetare och det är givetvis meriterande är om du har eget material att använda på tillfällena.

Intresserad? 
Låter detta som ett spännande projekt som du vill vara en del av eller vill du bara veta mer? Varmt välkommen att ta kontakt med oss på telefon 031-3887123 eller mail sofi.brandt@bohus.se.

Anställning
Anställningsform:
Visstidsanställning 3-6 månader
Omfattning:
Deltid
Tillträde:
Januari
Löneform:
timlön
Sysselsättningsgrad:
deltid
Ort:
Göteborg
Län:
Västra Götalands län
Land:
Sverige
Referensnummer:
2018/53
Kontakt:
Sofi Brandt, Personalassistent, 031-388 71 23
Publicerat:
2018-12-21
Sista ansökningsdag:
2019-02-24

Sök jobbet

Tillbaka till lediga jobb