Serviceinriktad lokalvårdare med tillgång till egen bil sökes till Bohus

Gillar du att arbeta med lokalvård, träffa människor och samtidigt ha ett stort ansvar? Är du serviceinriktad och vill bli en del av vårt härliga team? Då ska du söka till oss på Bohus!

Beskrivning
Nu söker vi omgående en duktig lokalvårdare till ett av våra distrikt i Göteborgsområdet. Tjänsten är på antingen deltid eller heltid, beroende på dina önskemål. Arbetstiden är förlagd på, dagtid måndag - fredag, alltid med start 06.00. På Bohus får du vara med och skapa nöjda kunder samt jobba på ett företag som hela tiden växer och där det finns stora möjligheter att utvecklas.

Arbetsuppgifter
Som lokalvårdare på Bohus arbetar du framförallt med kontorsstädning hos olika kunder dagligen. Du har själv kontakt med kunderna och tar ansvar för att dom är nöjda och så att arbetet blir utfört med bra kvalité. En stor del av våra kunder har kaffemaskiner från oss och i tjänsten ingår daglig rengöring samt vecko- och månadsservice hos dina kunder. I tjänsten ingår även beställning av förbrukningsmaterial och du ser till att det är ordning och reda.

Vad kan Vi erbjuda dig
Hos oss får du givetvis en god introduktion samt internutbildning och det finns stora möjligheter att utvecklas, både i tjänsten och på Bohus. Vi kan erbjuda dig en rolig och varierande arbetsplats på ett växande företag med trygga avtal och anställningar.

Vi ser gärna att du:
Har tidigare erfarenhet av lokalvård
Innehar B-körkort samt har tillgång till egen bil
Talar och skriver bra på svenska
Trivs med att ge kunder den bästa servicen
Är flexibel och effektiv
Är noggrann och mån om att göra ett bra jobb
Tar egna initiativ och är självgående

Vem är du?
Vi tror att du som söker tycker om att arbeta med service och drivs av att göra kunder nöjda. Du är alltid mån om att göra ett bra jobb. Att du tycker om att arbeta självständigt och ta eget ansvar är viktigt för att du ska trivas hos oss eftersom man jobbar mycket ensam hos kunderna. För att kunna kommunicera med våra kunder behöver du prata svenska och det är meriterande om du tidigare har jobbat med lokalvård, alternativt att du har erfarenhet ifrån ett annat serviceyrke.
Då det ibland är långt mellan kunderna är det ett krav att ha tillgång till egen bil i arbetet.

Villkor
Anställningen är antingen på heltid eller deltid med chans till heltid och en tillsvidareanställning. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan nu! Vid frågor kan du kontakta personalassistent Sofi Brandt på 031-388 71 23/sofi.brandt@Bohus.se.

Anställning
Anställningsform:
Provanställning
Omfattning:
Heltid/Deltid
Tillträde:
Omgående
Löneform:
Månadslön
Sysselsättningsgrad:
50-100%
Ort:
Göteborg
Län:
Västra Götalands län
Land:
Sverige
Referensnummer:
2018/49
Kontakt:
Sofi Brandt, 031-3887123
Publicerat:
2019-01-08
Sista ansökningsdag:
2019-03-10

Sök jobbet

Tillbaka till lediga jobb