Serviceminded lokalvårdare med tillgång till egen bil sökes till Bohus!

Gillar du att arbeta med lokalvård, träffa människor och att ha ett stort ansvar? Letar du efter ett arbete där du Då ska du söka till oss på Bohus!

Beskrivning
Nu söker vi omgående duktiga lokalvårdare till hösten i Göteborg. Tjänsterna är på deltid eller heltid. Uppdraget är ett fast schema hos olika kunder inom ett område. Arbetstiden är förlagd dagtid måndag - fredag, med start 06.00. På Bohus får du vara med och skapa nöjda kunder och får jobba på ett företag som växer hela tiden och där det finns stora möjligheter att utvecklas.  

Arbetsuppgifter
Som lokalvårdare på Bohus arbetar du framförallt med kontorsstädning hos olika kunder dagligen. Du har själv kontakt med kunderna och tar ansvar för att dom är nöjda och att arbetet blir utfört med bra kvalité. En stor del av våra kunder har kaffemaskiner från oss och det ingår i tjänsten att du har hand om dom. Du får gå utbildning hos oss och lära dig dom olika maskinerna och kommer att få göra veckovis och månadsvis service ute hos kunderna. I tjänsten ingår även att göra beställning av förbrukningsmaterial och du ser till att det är ordning och reda i ditt städrum.

Kvalifikationer

Vi tror att du som söker tycker om att arbeta med service och drivs av att göra kunder nöjda. Du är flexibel och är mån om att göra ett bra jobb. Att du tycker om att arbeta självständigt och ta eget ansvar är viktigt för att du ska trivas hos oss eftersom man jobbar mycket ensam hos kunderna. För att kunna kommunicera med våra kunder behöver du prata svenska och det är meriterande om du tidigare har jobbat med lokalvård, alternativt att du har erfarenhet ifrån ett annat serviceyrke. 

Vi söker nu dig som har körkort och tillgång till egen bil. Det är ibland långt mellan kunderna och det krävs att man har en egen bil för att du ska ha mer tid åt sitt jobb.

Villkor
Anställningen är en 6 månaders provanställning med avsikt att övergå i en tillsvidareanställning. Urval och intervjuer kommer att ske under augusti månad men tveka inte att skicka in din ansökan redan nu!

Kort om Bohus

  • Ägarlett serviceföretag grundat 1986
  • Västsveriges starkaste servicekoncept
  • Över 2 000 nöjda företagskunder
  • Fler än 550 anställda
  • Finns i Göteborg med omnejd samt i Alingsås och Borås
  • Certifierade inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö – ISO 9001, 14001 och 45001
  • Kollektivavtalsbundet företag med de förmåner och försäkringar som en trygg anställning ska innebära.

Några av våra populära tjänster

  • Städning
  • Kaffemaskiner
  • Frukt
  • Växter
  • Skrivare
  • Vaktmästeritjänster
  • Webbshop - allt till kontoret!
  • Entrémattor

 Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.bohus.se

Anställning
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid/Deltid
Tillträde:
Omgående
Löneform:
Månadslön
Sysselsättningsgrad:
100%
Ort:
Göteborg
Län:
Västra Götalands län
Land:
Sverige
Referensnummer:
2018/25
Kontakt:
Sofi Brandt, 031-3887123
Publicerat:
2018-07-09
Sista ansökningsdag:
2018-08-13

Sök jobbet

Tillbaka till lediga jobb

Bohus personalwebbsida >>

Som medarbetare hos oss har du alltid tillgång till vår personalwebbsida! Genom personalsidan kommunicerar vi ut viktig information till dig som anställd. Du hittar dessutom all möjlig information om det mesta som rör din anställning hos oss. Här finns till exempel ditt schema och instruktioner för både hur du städar samt rengör våra kaffemaskiner. Logga in med ditt bank-ID.

Finns det ingen ledig tjänst som passar dig just nu? Välkommen att skicka en spontanansökan för att börja jobba med oss på Bohus!

Vill du få mail så snart vi har en ledig tjänst inom just det eller de områden du är intresserad av? Börja prenumerera här.